Acasa | SPECIAL

Băneasa Shopping City îşi regularizează serviciile pe spatele chiriaşilor

image
Ultima bombă administrativă la Mall Băneasa se numește “regularizare servicii” şi se referă la faptul că, pentru fiecare spațiu comercial chiriaşii vor achita în plus 20 de Euro pe metru pătrat – în afara obligațiilor contractuale deja existente pe anul 2010.
articol complet

Operaţiunea BlackBerry, Spionaj prin telefon

image
BB au fost interzise în Emirate, pentru că nu pot fi supravegheate de serviciile secrete arabe
articol complet

Un director de la RA-APPS bea până adoarme sub mese

image
Cea mai importantă unitate hotelieră a RA-APPS-ului de pe litoral are un director de mare ispravă: unul care bea până cade sub masă. Deşi este un personaj conflictual, cu un trecut pătat de punerea sub acuzaţia că ar fi ucis din culpă doi minori pe o trecere de pietoni, directorul petrecăreţ este din plin apreciat de patronul său – statul român.
articol complet

Victor Ponta, partener într-o asociaţie de avocaţi cu băieţii deştepţi de la eoliene

image
Ca orice oportunitate imensă de afaceri, energetica eoliană, cea care câştigă teren pe zi ce trece cu preponderenţă în judeţul Constanţa, se dovedeşte un domeniu netransparent, animat de interese ascunse, de ramificaţii şi încrengături politico-economice, aşa cum ne-am propus să demonstrăm într-un amplu serial dedicat acestui subiect.
articol complet

Peste 5000 de centrale eoliene îşi vor face vânt în Dobrogea

image
O evoluţie absolut spectaculoasă, singulară la nivel european şi poate mondial, se petrece sub ochii noştri, deşi oarecum pe muţeşte. Īn doar un an şi jumătate, Dobrogea a devenit cel mai atractiv areal pentru investiţiile īn centrale eoliene din Europa. 1400 de centrale eoliene au proiectele deja aprobate şi încă de trei ori pe atâtea īşi aşteaptă sorocul. Aproape că nu există comună īn judeţul Constanţa care să nu fi intrat, într-o formă sau alta, īntr-un proiect energetic de pe urma căruia aproape toată lumea ar avea de câştigat: proprietarii terenurilor – banii de superficie, locuitorii – un loc de muncă, primăriile, consiliul judeţean şi bugetul de stat – taxe şi impozite din cele 113 existente. Întreaga evoluţie ar putea culmina, īntr-o bună zi, cu transformarea Dobrogei īn general şi a judeţului Constanţa īn special īntr-un El Dorado al timpurilor noastre.
articol complet

„Muşterii” ultragiaţi de Cati Hristu în scandalul eolienelor de la Cogealac

image
Ce rol joacă "spionul" Cristian Colţeanu în afacerea Cogealac. Cum a refuzat judecătorul Bourceanu să supună judecăţii cererea prin care a fost recuzat de Cati Hristu. Cât au încasat Muntmark, Cagnaso şi Crandall din maculatura proiectului. De ce râvneşte CEZ la cablul submarin România-Turcia şi la CNE Cernavodă.
articol complet

Anunţ de mică publicitate: VÂND ŢARĂ AVARIATĂ

image
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de rate FMI.
articol complet

Electrabel vrea să ardă cărbunii altora pe plamânii noştri

image
Planurile energetice ale gigantului belgian Electrabel de construire a unei termocentrale chiar in portul Constanta ar putea afecta dezvoltarea turismului litoral, iar in subsidiar ar putea ingropa definitiv industria extractoare a carbunelui din bazinul Olteniei si Valea Jiului.
articol complet

Dobrogea este pe punctual de a deveni un El Dorado al centralelor eoliene

39 de companii au încheiat deja contracte de racordare cu Transelectrica sau cu Enel Dobrogea, pentru un număr neprecizat de centrale cu o putere instalată totală de 1.213,04 MWh. Iar evoluţia nu se va opri în acest punct, mai ales că efervescenţa dezvoltatorilor depăşeşte cu mult capacităţile de integrare existente la proprietarii de reţele electrice.
articol complet

back 1 2 3 4 5 6 total: 109 | afisate: 101 - 109