Acasa | SPECIAL

La Cumpăna se desfăşoară Campionatul Naţional Şcolar de Şah “Elisabeta Polihroniade”

image
Primăria şi Consiliul Local Cumpãna, reprezentate prin primar Ec. Mariana Gâju, împreună cu Asociaţia Clubul Sportiv “Elisabeta Polihroniade”, Ministerul Educaţiei Naţionale, Federaţia Română de Şah,
articol complet

Marian Turbatu, denunțătorul lui Nicușor Constantinescu: „Nu a vrut să emită anumite acte”

image
Denunțătorul președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a explicat în exclusivitate pentru postul B1 TV care sunt motivele pentru care l-a reclamat pe acesta procurorilor DNA.
articol complet

DNA- Nicuşor Constantiescu, cercetat penal şi pus sub control judiciar

image
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticorupţie în 15 ianurie, din faţa sediului CJ, şi dus la audieri la DNA. În momentul în care a fost ridicat de anchetatori, Constantinescu a încercat să se opună şi a refuzat să fie urcat în maşina anchetatorilor, el reclamând că se face un abuz întrucât a fost emis mandatul de aducere fără ca el să fie citat şi să semneze citaţia.
articol complet

Zece migranţi sirieni şi doi complici germani, depistaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni

image
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat zece migranţi sirieni, nouă adulţi şi un copil, care au încercat să intre ilegal în
articol complet

De ce şi-a retras constănţeanul Marin Cezar plângerea făcută lui Vadim

image
Scandalul dintre Vadim Tudor şi consilierul său, Cezar Marin s-a încheiat odată cu retragerea plângerii făcute de cel din urmă, Tribunalul Bucureşti luând la cunoştinţă acest act şi suspendând cauza în şedinţa din 29 martie 2013.
articol complet

Daniel Manea - funcţionarul din primăria Eforie cu avere de nabab

image
Sărăcia şi problemele financiare cu care se confruntă cei mai mulţi dintre români se pare că îi ocolesc pe funcţionarii din primăria Eforie. Deşi oraşul este împovărat de datorii şi riscă să intre în faliment, averile celor care îl administrează cresc proporţional cu prăpastia în care se afundă o staţiune altădată înfloritoare.
articol complet

Fostului rector de la "Ovidius", arestat pentru mită, i-a fost desfăcut contractul de muncă

image
Fostul rector al Universităţii Ovidius din Constanţa Dănuţ Tiberius Epure nu mai este cadru didactic al acestei instituţii de învăţământ, după ce Senatul Universităţii a validat
articol complet

Doi clienţi ai localului La Lăutari din Mamaia, bătuţi cu bestialitate de către bodyguarzi

image
În dimineaţa zilei de 2 iulie, în jurul orei 6, în faţa clubului La Lăutari din staţiunea Mamaia a izbucnit un scandal monstru. Protagoniştii au fost angajaţii firmei de pază Save and Self Security, pe de o parte, şi doi dintre clienţii localului, pe de altă parte.
articol complet

Realitatea.net - Dosar de politician: Cristina Dumitrache, deputat PSD

image
Un subiect extrem de drag mie este finanţarea partidelor politice. Aşa cum ştie toată lumea, inclusiv ministrul Relu Fenechiu, finanţarea este cel mai sensibil subiect
articol complet

Arhiepiscopia Tomisului - Preotul Picu a „vândut” biserica Sf. Mina unei asociaţii

image
“In toamna anului trecut, Arhiepiscopia Tomisului a decis demararea unei cercetari la parohia Sf. Mare Mucenic Mina din Constanta. In urma acestei cercetari a rezultat ca, in calitatea sa de paroh al bisericii Sf. Mare Mucenic Mina, pr. Picu Nicolae nu s-a ingrijit de bunurile sacre ale parohiei (cladirea bisericii si oficiul parohial) mai mult, a contribuit la instrainarea acestora.
articol complet

ANM: Temperaturile vor scădea în aprilie, iar luna mai va fi una ploioasă

image
Temperaturile vor scădea în aprilie, în timp ce luna mai va fi una ploioasă în cea mai mare parte a țării, a declarat, vineri, directorul
articol complet

Condamnări pe bandă rulantă în dosarul "Tarabele" din Eforie

image
Dosarul penal în urma căruia un funcţionar din cadrul primăriei Eforie şi alte cinci persoane au fost trimise în judecată s-a finalizat într-o primă instanţă cu condamnări la închisoare cu executare pentru toţi cei implicaţi.
articol complet

Reţeaua „Moştenitorii” Cadrilaterului sau cum s-au îmbogăţit machidonii noştri

image
Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, instituţia din subordinea prim-ministrului responsabilă de retrocedări, a intrat în atenţia procurorilor. Curtea de Conturi a sesizat, joi, organele de urmărire penală, existând suspiciuni că zeci de persoane au fost despăgubite ilegal, cu largul concurs al unor funcţionari publici. Un audit al Curţii de Conturi făcut la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), în această primăvară, atrage atenţia asupra „slăbiciunilor” sistemului, speculate de pretinşi moştenitori ai unor persoane îndreptăţite la despăgubiri pentru bunurile trecute în proprietatea statului bulgar, după cedarea cadrilaterului la 7 septembrie 1940.
articol complet

Şpaga să trăiască! Dosarul de corupţie al lui Mazăre riscă să se prescrie

image
Ceea ce s-a urmărit de la bun început prinde contur. Tărăgănarea procesului în care Radu Mazăre este acuzat de fapte de corupţie riscă să se prescrie. Dacă fostul deputat Mihail Boldea stă de un an de zile în spatele gratiilor pentru un prejudiciu de un milion de euro, Mazăre, pentru fapte asemănătoare dar cu un prejudiciu pe peste o sută de ori mai mare, e liber ca pasărea cerului, neavând nici măcar interdicţie de a părăsi ţara.
articol complet

PPDD-ul constănţean îşi falimentează proprii aleşi

image
Ceea ce anticipam încă de anul trecut că se va întâmpla, s-a întâmplat. Consilierul local din partea PPDD, Valentin Şurghie, a intrat în faliment. Firma sa, Structuri din Oţel SRL, a rămas cu peste 2,65 milioane de euro datoare către BRD, în baza unui împrumut contactat în 2008, iar Şurghie este urmărit penal pentru emiterea a 30 de cecuri fără acoperire, ca administrator al societăţii.
articol complet

Campanie dedicată Zilei Europene Împotriva Traficului de Persoane la Cumpăna

image
Primăria şi Consiliul local Cumpăna în colaborare cu Fundaţia World Vision România, Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Liceul Tehnologic ,,Nicolae Dumitrescu” din comună, Asociaţia părinţilor ,,
articol complet

Crimă pe străzile Constanţei. Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat

image
Incidentul s-a produs în noaptea de 17 spre 18 septembrie, în jurul orei 02.40 pe strada Radu Calomfirescu din zona Pieţei Chiliei şi, se pare că, cei implicaţi în scandal se aflau sub influenţa alcoolului. Victima, Viorel Bahica, în vârstă de 29 de ani lucra ca muncitor în construcţii iar în momentul izbucnirii conflictului era însoţit de un coleg de muncă.
articol complet

Portofele „de firmă” şi jucării contrafăcute, confiscate de inspectorii vamali

image
În data de 26 aprilie 2013 inspectorii vamali de la Biroul Vamal Constanţa Sud, acţionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului
articol complet

Pretenţii de politician: secretara ideală în viziunea unui consilier judeţean din Giurgiu

image
Investitorul imobiliar Boerescu Mihnea Mihai, membru al Consiliului Județean Giurgiu din partea USL, a postat pe un site de job-uri un anunț de angajare care face furori pe internet. În anunțul de angajare, Boerescu Mihai Mihnea își dorește să angajeze la negru o secretară care nu are copii, nu "năpârlește abundent", nu vine la serviciu cu tocuri, fuste, oje și decolteuri și care își dorește o viață socială de noapte.
articol complet

Primarul Năvodariului, Nicolae Matei, a postat un mesaj pe Facebook cu o zi înainte de proces

image
Astăzi se judecă la Tribunalul Constanţa al doilea termen al procesului în care primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, este acuzat de dare de mită. Printr-un
articol complet

back 1 2 3 4 5 6 next total: 109 | afisate: 21 - 40