Acasa | ACTUALITATE | Flagrant la Mangalia. Doi polițiști, reținuți după ce au luat bani de la un șofer

Flagrant la Mangalia. Doi polițiști, reținuți după ce au luat bani de la un șofer


image

La data de 11.08.2017, ca urmare a unei sesizări primite la linia telefonică Telverde Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806, ofiţerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Constanța, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au organizat şi realizat prinderea în flagrant a doi polițiști, imediat după ce au primit o sumă de bani pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu.

În fapt, în cursul zilei de ieri, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, Popârtac Ionuț și Mihail Romeo Dobrescu, a oprit un autoturism, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier.

Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat o sumă de bani.

Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic.

Suspecții au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Instanța a dispus control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cei doi nu vor mai efectua misiuni în stradă și vor fi puși la muncă neopetrativă. Până se va termina ancheta penală aceștia sunt puși la dispoziție.Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat