Acasa | ACTUALITATE | Ăla eu, ăla eu! Andrei Popescu şi Horia Constantinesu fac circ pe tema microbuzele

Ăla eu, ăla eu! Andrei Popescu şi Horia Constantinesu fac circ pe tema microbuzele


image

Consilierul local Andrei Popescu, independent din punct de vedere politic, i-a adresat o scrisoare deschisă şefului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, prin care îl felicită pentru activitatea de până acum însă îi atrage atenţia asupra transportului în comun din judeţul Constanţa, eterna problemă numită maxi-taxi.

Astăzi, vă scriu, să vă semnalez o altă problemă pe care o întâmpină consumatorii zilnic, transportul în comun.
Vă menţionez că majoritatea microbuzelor tip maxi-taxi, sunt vechi, neîngrijite, supraaglomerate, nu sunt dotate cu aer condiţionat, iar exemplele pot continua.
Ţin să vă precizez că au mai fost acţiuni similare din partea colegilor dumneavoastră din ţară, chiar şi RATB fiind sancţionat cu peste 150.000 de lei.
Sunt convins că veţi trata cu aceeaşi seriozitate şi această problemă, chiar puteţi face asta şi în faţa camerelor de filmat... pentru o mai bună informare a cetăţeanului.(…)
Cu stimă, Andrei Popescu - Consilier local Municipal Independent.”

Răspunsul domnului Horia Constantinescu, PSD-ist cu acte în regulă, nu a întârziat să apară:

Domnul cu pricina a aflat de adresele deja făcute instituţiei prefectului, ISCTR, RAR, etc şi s-a hotărât să se agaţe de cărutţă pentru a deveni interesant! Bineînţeles că avem în vedere subiectul şi este, aşa cum am scris, în atenţia noastră! Salutăm trezirea din amorţire a unuia dintre cei mai activi consilieri!”.

Situaţia este cel puţin hilară, pentru că în timp ce cei doi domni se ceartă care a sesizat primul, microbuzele se târăsc nestingherite pe şoselele judeţului, punând in pericol vieţile călătorilor.

Ca să ne lămurim, atât Horia Constantinescu, cât şi Andrei Popescu aspiră la funcţia de primar al municipiului Constanţa.

Primul spune că este putred de bogat şi nu-şi doreşte decât dreptate şi adevăr iar al doilea declară pe propria răspundere că e sărac lipit însă îşi permite, de câteva ori pe an, să plece în vacanţe exotice.

Un subiect atât de sensibil cum este cel al microbuzelor aduce un plus de imagine oricui este dispus să reglementeze problema.

Însă, în dulcele stil clasic, în loc să rezolvăm, mai bine ne certăm. 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat