Acasa | ACTUALITATE | Salvamarii din Năvodari ameninţă că intră în grevă. Primăria încă nu a dat banii de salarii

Salvamarii din Năvodari ameninţă că intră în grevă. Primăria încă nu a dat banii de salarii


image

Salvamarii care asigură zona de plajă aferentă primăriei Năvodari sunt disperaţi: angajatorul nu le-a plătit niciun leu pentru acest sezon estival, motiv pentru care sunt hotărâţi să intre în grevă.

Potrivit mai multor angajaţi, SC Nautic Royal Service SRL, firmă administrata de către Gabriel Culea, nu şi-a respectat condiţiile contractuale, conform documentelor de angajare semnate în luna iunie a acestui an.

Practic, niciunul din cei 52 de salvamari care asigură zona de plajă din Năvodari nu şi-a primit salariul.

Dacă până vineri seara nu vom avea salariile plătite, sâmbătă venim la muncă însă nu vom merge la foişoare şi nu vom interveni pe apă. Vom purta banderole ca să vadă toţi turiştii că suntem în grevă”, au transmis salvamarii.

Venitul lunar al unui salvamar este de 2200 de lei.

Contactat pentru a lămuri situaţia, Gabriel Culea a declarat că în câteva zile va rezolva problema.

Cunosc situaţia şi încerc să o rezolv cât mai repede. Noi avem un contract cu Primăria Năvodari şi aşteptăm să primim banii de la ei. Dar, după cum bine ştiţi, de la achiziţie, până la plata facturilor se fac o mie de paşi. Asta este birocraţia şi nu putem să sărim peste nicio etapă. Băieţii îşi vor primi banii cât se poate de repede, mai ales că sunt nişte salvamari profesionişti cu care lucrăm în fiecare an. În câteva zile salariile vor fi plătite”, a declarat Gabriel Culea.

Zona de nord a litoralului este una în care nu au existat incidente majore în ultimii doi ani, spre deosebire de plaja din Eforie, unde în acest sezon s-au înregistrat cele mai multe cazuri de înec.  

 Voteaza articol
5.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Jean on 03/08/2017 07:57:38
avatar
Sa ne bagam geamandura in gatu lu fisa lu Chelaru
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat