Acasa | ACTUALITATE | Zeci de reclamaţii înregistrate la RAJA din cauza ploii abundente. Iată unde au intervenit echipele companiei

Zeci de reclamaţii înregistrate la RAJA din cauza ploii abundente. Iată unde au intervenit echipele companiei


image

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine.

Astfel, la nivelul municipiului Constanţa, dar şi în restul localităţilor de la nivelul judeţului vizate de ploi torenţiale, au fost pregătite să intervină 39 echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere - 18 în municipiul Constanţa şi 21 în restul judeţului. 

Până la ora 7.00, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 10 reclamatii venite din municipiul Constanta, Eforie Nord, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu si Agigea. Pentru Constanta s-au primit reclamatii din zonele: Cartier Coiciu - strada Steagului, zona Piata Ovidiu - strada Regina Elisabeta si zona Tomis III - Aleea Cameliei - zona Tomis III.  Pentru orasul Cernnavoda reclamatiile au vizat sistemul de canalizare stradal de pe strazile Anghel Saligny si Canalului, iar din Eforie Nord - strazile Marii si George Cosbuc. 

Pana la ora 08,30, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 39 reclamatii venite din municipiul Constanta, Medgidia, Eforie Nord, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Ovidiu si Agigea. Cele mai multe sesizari - 15 au venit din municipiul Constanta din zonele: statiunea Mamaia - zona Butoaie; Cartier Coiciu - strazile Steagului si Randunelelor; zona Piata Ovidiu - strada Regina Elisabeta; zona Tomis III - Aleea Cameliei; zona Centrala - strazile Ion Voda, Luntrei, Maramures si zona Faleza Nord - strazile Ion Murgescu si Vasile Craiu.  

Un numar de 9 reclamatii au fost inregistrate pe raza municipiului Medgidia - strazile Dumitru Chicos, Independentei, Republicii, Poporului si Vasile Lupu. In Eforie Nord, cele 8 sesizari au vizat sistemul de canalizare stradal din zona Steaua de Mare si strazile Plantelor, Tudor Vladimirescu, Marii, 23 August si George Cosbuc, iar cele  4 din Cernavoda au venit pentru strazile Canalului, Dacia, Calugareni si Anghel Saligny.

Cate o sesizare s-a inregistrat si la nivelul localitatilor Ovidiu - Soseaua Natinala, Cumpana - strada Canalulu si Agigea - strada Emil Racovita. 

În intervalul orar 08,30 - 10,00 din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au mai înregistrat  22 de reclamatii primite din municipiul Constanta, Eforie Nord, Mamaia, Agigea, Cumpana si Navodari. Cele mai multe sesizari – 15 au venit din municipiul Constanta din zonele: statiunea Mamaia – zona Butoaie, zona Cazino; B-dul Al. Lapusneanu (intrare Sat Vacanta), B-ul Mamaia (Lic. Energetic), Zona Faleza Nord, zona Piata Ovidiu –Muzeul de Istorie, B-dul Ferdinand

Un numar de 4 sesizari au fost inregistrare in Eforie Nord, pe B-dul Traian si Tudor Vladimirescu si cate o sesizare la nivelul localitatilor Agigea –Varianta spre Techirgiol, Cumpana – Str. G. Cosbuc, Navodari- str. Garii.

Si in Cernavoda, in zona de jos a orasului, se actioneaza cu 2 motopompe si o vidanja alaturi de echipele de interventie ale Primariei Cernavoda si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare. Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Facem un apel catre toţi abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii intr-un timp cat mai scurt sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.924.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat