Acasa | ACTUALITATE | Zi neagră pe şoselele Constanţei. Doi bărbaţi, cadre militare, şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere

Zi neagră pe şoselele Constanţei. Doi bărbaţi, cadre militare, şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere


image HRISU IOAN COLINEL

La data de 27.07.2017, ora 00.00, agentul șef adjunct de poliție HRISU IOAN COLINEL din cadrul IPJ Vaslui, detașat pe litoral, aflat în timpul serviciului, a condus o autospecială a M.A.I., pe un drum secundar dinspre plaja 2 Mai către DN 39 şi ajungând la intersecţie cu DN 39, a pătruns pe drumul național, efectuând viraj la stânga către Vama Veche, moment în care a fost actoșat în partea din stânga-spate, de un alt autoturism înmatriculat în Constanța, condus de N. RĂZVAN FLORIN, de 22 de ani, pe DN 39, dinspre 2 Mai către Vama Veche.

Echipajul M.A.I. era compus dintr-un polițist de ordine publică detașat din cadrul IPJ Vaslui pe litoral şi un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța.

În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile, către dreapta.

Urmare a accidentului polițistul a fost vătămat grav, fiind în stop cardiorespirator, iar din nefericire ulterior a decedat, după manevrele de resuscitare efectuate de către personal medical sosit la intervenție.

De asemenea, din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a colegului jandarm din cadrul G.M.J. Constanța, pasager pe locul din dreapta faţă în auto M.A.I., precum şi vătămarea corporală uşoară a lui N. RĂZVAN FLORIN, șoferul celuilalt autoturism şi a pasagerei din dreapta faţă, V. LARISA ADELINA, de 21 de ani, din același auto.

Polițistul detașat pe litoral din cadrul I.P.J. Vaslui intrase în serviciu la ora 20.00, avea 53 de ani, era căsătorit și avea copii.

Menționăm că polițistul efectua ture de 12/24, avea fișa de protecție a muncii semnată la zi, la Poliția Mangalia.

Un alt accident cumpli s-a petrecut pe DJ 381 km.

Ban Gabriel, în vârstă de 32 ani (singur in maşină) a condus autoturismul, dinspre localitatea Ciocarlia de Sus catre A2, iar pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a intrat în coliziune frontală cu un parapet de beton.

Bărbatul avea gradul de sergent major la UM Medgidia şi era în timpul liber.

Poliţia Rutieră a deschis un Dosar Penal.

Ban Gabriel era legitimat la secția de Skandenberg a Clubului Sportiv Medgidia.

 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat