Acasa | ACTUALITATE | Felix Stroe: “Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forţă a puterii executive a statului”

Felix Stroe: “Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forţă a puterii executive a statului”


image

“PSD condamnă categoric tentativa ilegitimă a celor doi foşti membri ai partidului, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român. 

În toate aceste acţiuni ilegitime, cei doi nu reprezintă Partidul Social Democrat şi nu au niciun drept să angajeze numele partidului într-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice. 

Forurile statutare de conducere ale partidului nu i-au mandatat să întreprindă vreuna dintre aceste acţiuni ilegitime, ceea ce înseamnă că cei doi acţionează strict în nume propriu, având întreaga răspundere, de orice natură, pentru faptele lor.”, a declarat Felix Stroe, Preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa

Şi Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD a remis un comunicat de presă prin care arată că rămâne consecventă îndeplinirii programului de guvernare.

Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD condamnă tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta, care nu mai sunt membri ai acestei formațiuni.

Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD apreciază că acțiunile din ultima perioadă ale celor doi foști membri PSD demonstrează că a existat un plan premeditat de subminare a activității guvernamentale, prin constituirea unui guvern fantomă, în scopul preluării personale a puterii. De asemenea, aceste demersuri disperate dovedesc tuturor justețea deciziei luată de PSD, prin forurile sale statutare de conducere.”, se arată în comunicatul de presă. 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

mihai.nasta on 20/06/2017 10:27:14
avatar
Poate nu reprezinta, dar concesiile catre UDMR, pe cine reprezinta?;oricum nu electoratul PSD, si nici poporul roman.Vreau sa vad reactiile pesedistilor la prostiile facute de Dragnea si a camarilei.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat