Acasa | ACTUALITATE | Weekend plin de evenimente în Constanța. Jandarmii vor asigura ordinea publică

Weekend plin de evenimente în Constanța. Jandarmii vor asigura ordinea publică


image

În  acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi        I.S.U. Constanţa, vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

În perioada 15-18 iunie a.c. jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a Salonului Nautic şi Auto „Tomis Yacht 2017”, ce va avea loc în Portul Turistic Tomis.

În aceeaşi perioadă,  jandarmii vor avea în atenţie turneul de fotbal internaţional pentru copii şi juniori „Summer Kids Cup”, ce va avea loc în mun. Mangalia şi staţiunea Neptun.

Sâmbătă, 17 iunie a.c., oamenii legii vor asigura măsuri de ordine publică şi protecţia participanţilor la evenimentul sportiv de ciclism “Skirtbike”, ce va avea loc pe un traseu cuprins între Parcul Tăbăcăriei şi Plaja Modern, în intervalul orar 13.00-14.00.

Tot sâmbătă, între orele 09.00-11.00,  jandarmii constănţeni vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a “Crosului Olimpic” pe un traseu cuprins între Sala Sporturilor şi intrarea în staţiunea Mamaia

Duminică, 18 iunie a.c., va fi supravegheată ordinea şi siguranţa publică la procesiunea religioasă „Sfântul Sacrament”, organizată de parohia „Sfântul Pius din Pietrelcina” - Constanţa, în intervalul orar 18.00-19.00.

Pentru desfăşurarea într-un climat de ordine şi siguranţă a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat