Acasa | ACTUALITATE | Audit intern la Teatrul de Stat Constanţa. Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu vrea să vadă pe ce s-au irosit banii

Audit intern la Teatrul de Stat Constanţa. Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu vrea să vadă pe ce s-au irosit banii


image

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Horia Marius Tutuianu, a dispus de astazi, 8 iunie 2017, demararea unui audit intern in cadrul Teatrului de Stat.

Va fi verificat atat circuitul documentelor, inregistrarile contabile, platile efectuate, cat si achizitiile realizate de catre aceasta institutie de cultura in ultimul an.

Am stat de vorba ieri, atat cu artistii, cat si cu personalul administrativ. Mi-am dat seama ca exista o discrepanta intre aceste compartimente si as vrea sa identificam cauza problemelor. Imi doresc ca Teatrul de Stat Constanta sa functioneze la parametri maximi, iar constantentii sa se bucure de un act cultural de calitate. Am cerut compartimentului de Audit sa inceapa de astazi o verificare amanuntita a intregii activitati. Daca o sa consideram ca este nevoie de o regandire a organigramei, atunci nu vom ezita sa facem modificari. Cred ca este prioritar sa identificam care sunt cauzele acestei situatii”, a subliniat presedintele CJC, Horia Marius Tutuianu.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu s-a intalnit, miercuri cu angajatii Teatrului de Stat pentru a afla care sunt principalele probleme cu care se confrunta acestia. 

 Voteaza articol
5.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (4 postat):

paul parvu on 08/06/2017 13:40:36
avatar
Poate... (se) verifica siii... ABSCONS-CIUDATELE (!!!!!!!!) CRITERII dupa care au fost acordate, asaaaa..., de-a dreptul... intempestiv (!), in toamna trecuta, in premiera absoluta (!), CONTRACTE (SUBSTANTIALE !) DE PUBLICITATE, unor "site"-uri (caaa... "publicatii" NU pot fi numite !) "online", cu un numar de accesari/citiri mai mult decat... "confidentiale" (Sic !) sau in mod EVIDENT (adica: usor de DEMONSTRAT prin... simpla accesare !)... "UMFLATE" ARTIFICIAL-FRAUDULOS, DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!!!!!
Thumbs Up Thumbs Down
0
paul parvu on 08/06/2017 14:00:51
avatar
Precizare IMPORTANTA: respectivele NEASTEPTATE contracte de publicitate au fost date, spre STUPEFACTIA GENERALA , PE... FURIS -- fara niciun anunt public prealabil sau macar vreun... simulacru de SELECTIE de oferte !!!!! -- unora pe care nimeni... NU i-a vazut, pana in septembrie trecut, O SINGURA DATA MACAR, pe la vreo conferinta de presa, la T.S.C., sau la vreun eveniment cultural local, in general !!!
Thumbs Up Thumbs Down
0
paul parvu on 08/06/2017 14:12:51
avatar
Si inca o precizare, la fel de RELEVANTA: de ani de zile, la orice intrebare, timida..., a celor din presa, legata de posibilitatea unor contracte de publicitate, pe sume modice, chiar, raspunsul invariabil, din partea managementului Teatrului de Stat Constanta (director: actrita Dana Dumitrescu-ZGABERCEA !) a fost... CATEGORIC-NEGATIV-...TANGUITOR:..."NU SUNT BANI..., DE-ABIA NE DUCEM ZILELE..., DE PE-O ZI PE ALTA, DE-ABIA PLATIM SALARIILE, SI-ASA MICI ! S.A.M.D.... Deee... ne era si noua rusine..., ca am intrebat numai !!!
Thumbs Up Thumbs Down
0
avatar
@Paul Parvu: nimeni nu vb de teama sunt jeguri care ameninta chiar pana la moarte iar unii dintre ei pt asi apara interesele chiar apeleaza la pedeapsa capitala ...
Acum la noi pe platforma asiguram maxima siguranta si un anonimat total Jurnalistilor si Blogerilor care au un cuvand de spus si le era teama sa o faca pentru ca au familii isi pot pierde job-ul etc

Speram sa nu fie considerat Spam comentariul nostru dar noi chiar militam pt adevar si asiguram un climat extrem de securizat si anonim celor ce folosesc platforma noastra pentru a spune lucrurilor pe nume, pentru a vb despre oricine si pentru a nu se feri sau a nu i se sterge articolul pt ca deranjeaza
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat