Acasa | ACTUALITATE | Grup Media Sud, transportatorul groazei, obligat să schimbe condiţiile oferite călătorilor

Grup Media Sud, transportatorul groazei, obligat să schimbe condiţiile oferite călătorilor


image

Marţi, 23 mai 2016, se convoacă Consiliul Judeţean Constanţa în şedinţă ordinară, pe ordinea de zi fiind 23 de proiecte. Dintre acestea, două privesc transportul în comun din judeţul Constanţa, mai exact firmele care asigură traseul Constanţa – Mamaia – Năvodari.

- Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pentru perioada 2014 – 2019, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr.400/2013, Operatorului de transport SC J.T.A. Transgroup SRL, pe cod traseu 077: Constanţa – Mamaia – Năvodari.

Iniţiator : Viceopreşedinte: Palaz Claudiu Iorga

- Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pentru perioada 2014 – 2019, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr.400/2013, Operatorului de transport SC  Grup Media Sud Călători SA, pe cod traseu 076: Constanţa – Mamaia – Năvodari.

Iniţiator : Vicepreşedinte: Palaz Claudiu Iorga

Este vorba de nişte contracte făcute prost de fosta conducere a CJC iar noi, acum, încercăm să găsim o soluţie. Nu putem face foarte multe pentru că totul s-a făcut şmechereşte însă încercăm să găsim o variantă de avarie. Cei doi operatori vor trebui să suplinească numărul de maşini de pe traseu pentru a oferi călătorilor condiţii decente. Este periculos modul în care sunt transportaţi cei care circulă pe această rută iar noi încercăm să remediem o parte din probleme. Din păcate nu avem soluţii la îndemână pentru că, repet, contractul a fost făcut prost însă încercăm această variantă de avarie, pentru moment.” a declarat Claudiu Palaz, vicepreşedintele Consilului Judeţean Constanţa şi iniţiatorul celor două proiecte.  

SC J.T.A. Transgroup SRL îi aparţine lui Victor Secuiu, socrul lui Jean Paul Tucan, personaj controversat, prosper om de afaceri, cunoscut traseist politic, actualmente membru în Biroul Naţional al ALDE.  

SC Grup Media Sud Călători SA, al doilea transportator, este controlat prin interpuşi de către Cameliu Babinciuc, un apropiat al fostului primar Radu Mazăre, PSD-ist înfocat, personaj dubios, al cărui fiu, Andi Babinciuc este cercetat de DNA pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (2 postat):

Rent a car Bucuresti on 23/05/2017 09:41:12
avatar
Cu transportul de persoane nu este de joaca.
Thumbs Up Thumbs Down
0
maria on 29/05/2017 10:40:39
avatar
Cine a dat licenta de circulatie pentru aceste ,,bou-vagonConstanta nu poate avea niste microbuze civilizate ? Ce interese se acopera in detrimentul constantenilor?
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat