Acasa | ACTUALITATE | Se lansează “Litoralul pentru Toţi”, ediţia de primăvară

Se lansează “Litoralul pentru Toţi”, ediţia de primăvară


image

Asociatia Litoral-Delta Dunării (A.L.D.D.), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.) lansează programul "Litoralul pentru Toţi", ediţia de primavără 2016.

Programul special „Litoralul pentru Toţi” stârneşte, de la an la an, un interes semnificativ din partea turiştilor, care au posibilitatea să achiziţioneze sejururi în extrasezon,  pe litoralul românesc, la preţuri mai mult decat avantajoase.

Pentru a veni în  sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia septembrie – octombrie 2014, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea şi preţuri inferioare acestor plafoane tarifare.

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie tarifele maximale pentru această ediţie (15.05 - 18.06. 2016 -  sejur 6 nopti/persoana) ajung până la:

205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun

235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun

265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun

315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun  

425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun  

485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun  
605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun  

Si anul acesta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese - servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti / persoana ajung pana la:

Hotel 3* ALL INCLUSIVE  : 765 lei / 5 N /  pers.

Hotel 4* ALL INCLUSIVE  : 875 lei / 5 N /  pers.
Hotel 5 *ALL INCLUSIVE   :  985 lei / 5 N /  pers. 

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta editie (04.05 - 19.06. 2015  -  sejur 6 nopti/persoana) ajung pana la:

159 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun

179 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun

199 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun

269 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun  

329 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun  

379 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun  
469 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun  

Locurile vor fi vandute in peste 70 de agentii din toata tara, ceea ce inseamna ca la sfarsitul editiei de primavara 2016 a programului, cel putin 10.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

"Este al noualea an cand lansam, in aceasta perioada, cele mai mici tarife de vacanta pentru litoralul romanesc. Programul “Litoralul pentru toti” se afla la cea de-a 16-a editie, ca program traditional in care patronatele hoteliere si cel al agentiilor de turism se unesc in vederea atragerii turistilor in perioada de extrasezon pe Litoralul Romanesc, in conditiile in care nicio alta destinatie externa nu vine cu o oferta atat de avantajoasa. Si la aceasta editie, voucherul de atractii permite turistilor sa aleaga dintre mai multe obiective turistice renumite din judet.Partenerii sunt, si in acest an, FPTR si ANAT.”, a declarat Corina Martin preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

“Programul “Litoralul pentru toti” este deja o traditie in peisajul turistic romanesc. In perioada 15 mai-18 iunie, in asteptarea turistilor, hotelierii de pe litoral au pregatit peste 15.000 de locuri de cazare. Speram ca vremea sa fie frumoasa, astfel incat cei care vor veni pe litoral in aceasta perioada sa se bucure de soare si mare la cele mai mici tarife.”, a spus Mohammad Murad, preşedinte FPTR.

Litoralul pentru Toti a devenit unul dintre programele cele mai cautate de turistii romani, care vor vacante linistite si relaxante pe litoral, in extrasezon. Agentiile de turism vin, ca in fiecare an, in intampinarea acestora cu oferte de sejururi, la preturi foarte atractive, pentru orice buget, indiferent dacă turistii aleg partea de nord sau pe cea de sud a litoralului. Ne dorim ca vremea sa fie buna in cele sase saptamani de program, si toti turistii sa se bucure de vacanta lor.”, a subliniat Remus Vişan, preşedinte interimar ANAT.

Notă: Tarifele indicate exprima o recomandare maximala, valoarea acestora fiind stabilita de fiecare prestator in parte.

Detaliile privind hotelurile si agentiile de turism participante la acest program se gasesc pe:

www.asociatia-litoral.ro

www.fptr.ro

www.anat.ro

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat