Acasa | ACTUALITATE | Valentin Vrabie şi-a făcut echipă. Independenţii iau cu asalt primăriile din judeţ

Valentin Vrabie şi-a făcut echipă. Independenţii iau cu asalt primăriile din judeţ


image

Municipiul Medgidia a fost, astăzi, gazda unei întruniri inedite, organizată de către Valentin Vrabie, fostul primar al comunei Peștera și candidat independent la Primăria Medgidia.

În sediul Casei de Cultură din localitate s-au întâlnit opt pretendenţi la fotoliile de primar din tot atâtea comune constănţene şi un aspirant la funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Municipal Constanţa, în persoana lui Tudorel Chesoi.

Ineditul constă în faptul că toţi cei prezenţi sunt candidaţi independenţi care susţin depolitizarea administraţiei publice.

Am alături de mine oameni care îşi doresc depolitizarea administraţiilor locale, oameni care candidează la funcţii publice ca independenţi. Vrem să dăm startul unui proiect de preluare a puterii din mâinile partidelor politice, proiect pe care eu l-am demarat încă din 2014. Vrem ca primăriile să fie administrate de oameni liberi, propuşi de cetăţenii comunităţilor în care trăiesc şi nu de partide politice. Ca primar al comunei Peştera am reuşit să stârnesc un interes care a depăşit graniţele judeţului Constanţa şi am arătat că se poate. În acest moment, municipiului Medgidia nimeni nu-i mai dă vreo şansă. Eu ştiu că se poate şi voi demonstra acest lucru”, a spus Valentin Vrabie.

Alături de acesta, la „masa independenţilor” s-au aşezat Constantin Nicolae, candidat la Primăria Băneasa, Bogdan Ionescu, candidat la Primăria Cernavodă, Gabriel Căteliu pentru Primăria Tortoman, Gabriel Buzoianu, candidat la Negru Vodă, Marius Petre pentru comuna Peştera, Adrian Telehoi, candidat la Mircea Vodă, Daniel Bărbulescu pentru comuna Saligny şi Mitică Şerban, candidat la Primăria Seimeni.

„Echipa lui Vrabie” are ca scop excluderea politicii din administraţie şi aplecarea spre rezolvarea problemelor reale ale comunităţilor din care provin, prioritare fiind în toate cazurile sănătatea şi educaţia. Toţi candidaţii au declarat că vor urma modelul fostului primar de la Peştera în administrarea localităţilor lor.

Aceşti oameni au ales să fie independenţi, motiv pentru care îi susţin în toate acţiunile lor. Garantez pentru ei şi sper să reuşim în demersul nostru de a convinge cetăţenii că trebuie să voteze oameni care nu fac politică şi care nu sunt datori niciunui partid”, a mai spus Valentin Vrabie.

 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat