Acasa | SPECIAL | Comunicat - Liberalii din localitatea Lumina au trecut la PMP

Comunicat - Liberalii din localitatea Lumina au trecut la PMP

image

Astăzi, 04.04.2016, susținători ai președintelui Traian Băsescu din cadrul Organizației PNL Lumina au trecut în bloc la Mișcarea Populară.

Gheorghe Beșliu, copreședinte PNL și membru al Biroului Județean PNL, a precizat că principalele motive, pe lângă faptul că sunt susținători ai președintelui Traian Băsescu, sunt următoarele:

1. Nu sunt de acord cu interesele economice ale PNL Lumina, care se întrepătrund cu politica primarului PSD din localitate;

2. Președintele PNL, Gheorghe Dragomir, duce o politică “a pumnului în gură” și nu a acceptat ca Organizația PNL Lumina să își exprime un punct de vedere în organizația de partid;

3. Totodată, președintele Gheorghe Dragomir nu susține competența în teritoriu, ci aranjamente ale finilor partidului.

4. Desemnarea candidatului la Primăria Lumina s-a făcut prin aranjamente și nu printr-un sondaj, așa cum s-a promis.

Salut venirea noilor colegi de la Lumina și consider că prin alăturarea lor, echipa PMP se întărește. Localitatea Lumina este importantă pentru noi și îi asigurăm de întreaga noastră colaborare și de întregul nostru sprijin în viitoarele alegeri locale. Mă voi implica personal pe teren, și nu din birou, așa cum alții o fac. Precizez că prin alăturarea unui număr însemnat de membri către Organizația Partidului Mișcarea Populară, PNL Lumina va avea probleme de organizare și mobilizare”, a declarat Claudiu Palaz.

Voteaza articol

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat