Acasa | ACTUALITATE | ALDE Constanţa se pregăteşte de alegerile locale. Candidatul este încă secret

ALDE Constanţa se pregăteşte de alegerile locale. Candidatul este încă secret


image

Sâmbătă, 5 martie, reprezentanţii organizaţiei municipale a ALDE – Asociaţia Liberalilor şi Democraţilor – au organizat o conferinţă de presă pentru a anunţa modificările care au intervenit în cadrul formaţiunii precum şi faptul că vor participa la alegeri cu un candidat propriu pentru Primăria Constanţa.  

Conducerea organizaţiei municipale a fost preluată de către Mihai Şagău care îl înlocuieşte pe George Fulina deoarece acesta are unele probleme de sănătate.

Mihai Şagău a fost director al ANR iar în prezent activează în privat ca şi director al agenţiei de crewing Şagău Shipping Services.

Suntem un partid tânăr, cu oameni tineri şi dorim să fim o alternativă viabilă pentru electoratul dezamăgit care nu a ieşit la vot în ultimii 15 ani. ALDE este adevăratul continuator al ideilor liberale în România. Ne dorim să fim a treia forţă politică din ţară şi tocmai de aceea nu suntem dispuşi să facem niciun fel de compromis”, a declarat Mihai Şagău.

Cu toate acestea, liberal democraţii nu exclud o alianţă cu PSD, partid cu care au colaborat în perioada USL.

În ceea ce priveşte candidatul la funcţia de primar al municipiului Constanţa, numele este încă secret pentru că se fac evaluări, urmând ca, cel mai probabil, la sfârşitul acestei săptămâni să aflăm identitatea celui care va fi aruncat în cursă.

Până atunci am primit asigurări că persoana este cunoscută alegătorilor, integră şi capabilă.

Cel care va face anunţul este chiar senatorul Mircea Banias, președintele Organizației Județene ALDE.

În ultimii patru ani, senatorul Banias nu a organizat nicio conferinţă de presă şi nici nu a catadicsit să ia în vreun fel legătura cu constănţenii care l-au votat.

Şi pentru că noul trend din politica românească impune o colaborare cu societatea civilă, ALDE s-a conformat, astfel că acest segment este reprezentat în cadrul formaţiunii de către Daniel Ovidiu Costea, medic primar chirurgie generală, care a declarat că susţine activitatea şi acţiunile întreprinse de ALDE.

Potrivit lui Mihai Şagău, la această oră organizaţia are aproximativ 500 de membri însă sunt aşteptaţi să se alăture încă 1000 de liberali.

Printre cei care asigură conducerea formaţiunii la nivel municipal se află şi Costea Codin, vicepreşedinte, Dina Dana, Dan Pelcinschi şi Mangiurea Anton.  

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat