Acasa | ACTUALITATE | 2500 de agenţii de turism din Grecia vor primi prezentarea oraşului Constanţa

2500 de agenţii de turism din Grecia vor primi prezentarea oraşului Constanţa


image

Ieri, 29 octombrie, Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării a susţinut o prezentare a destinaţiilor pe care le reprezentăm - Litoral şi Delta Dunării - la ATENA, intr-un eveniment de promovare organizat împreună cu BLUE AIR, Organizaţia de Turism a CIPRULUI şi Biroul de Turism al oraşului TORINO, in faţa unei asistenţe de peste 150 agenti de turism greci invitaţi.

La finalul prezentării, preşedintele ANAT Grecia, domnul Lysandros Tsivilis, s-a oferit să trimită prezentarea oraşului Constanţa, a litoralului şi Deltei Dunării, la toate cele 2500 agenţii de turism din Grecia. De asemenea, dl. Tsivilis s-a oferit să conducă personal grupul de agenţi în infotrip la Constanţa - toti agentii de turism prezenti ieri la evenimentul de la Atena şi-au manifestat dorinţa de a veni in infotrip primăvara viitoare la Constanta, Mamaia si în Delta Dunarii!

Reprezentantul Organizatiei de Turism a Ciprului a afirmat, la finalul prezentarii, că in vocabularul grecesc a apărut un nou cuvânt: MAMAIA! Seara s-a incheiat cu un nou slogan: HASTA MAMAIA! Până la Mamaia!

Evenimentul face parte din Campania de promovare iniţiată pe piaţa Greciei şi a Ciprului, odată cu pregătirea de inaugurare a primului zbor direct Constanţa - Atena - Larnaca, ce va fi operat de Blue Air, începând din 4 iunie 2016, ca rezultat al campaniei pe care Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Aeroportul Internaţional “Mihail Kogălniceanu” Constanţa continuă să o deruleze.

Preţul unui bilet de avion va porni de la 30 euro pe segment.

 „Am susţinut aseară la Atena, în premieră, prezentarea unor destinaţii de vacanţă româneşti în Grecia! Cu sprijinul Blue Air şi al partenerilor săi din Grecia, am promovat Constanţa City Break, vacanţele la Mamaia, Eforie şi Litoralul Românesc, dar şi Delta Dunării în faţa invitaţilor, agenţi de turism şi jurnalişti greci! Din 4 iunie 2016, Blue Air introduce zbor direct Constanţa-Atena-Larnaca, iar eu am venit alături de Blue Air să trezesc interesul grecilor pentru a vizita Constanţa şi România, la fel cum românii şi constănţenii vor putea vizita mai uşor Atena şi Grecia! Am promovat în special City Break la Atena şi iată cum am început astfel să promovăm weekend-ul la Constanţa în afara graniţelor României! Noul program pe care l-am lansat, cu numai trei săptămâni în urmă, e deja în agenţiile de turism din Atena din această seară! Mamaia a fost din nou vedeta prezentării, pentru Eforie şi Mangalia am pus în lumină curele Gerovital, iar Delta Dunării este diamantul care vine ca bonus la orice vacanţă în Dobrogea... Am vorbit grecilor despre cluburile din Mamaia, şi despre marile vedete ale Greciei pe care le aducem la bouzoukia în Mamaia, dar şi despre cât iubim noi, la Constanţa, tradiţiile, muzica şi dansurile greceşti. La final, toţi au decis să vină la Constanţa! Infotrip-ul pe care am decis să îl organizăm în primăvara viitoare pentru agenţi de turism greci vine după cele pe care le-am organizat pentru turoperatorii turci şi italieni în această vară şi ne dă ocazia să continuăm Campania de promovare Mamaia Style pe care am iniţiat-o cu doi ani în urmă, având la dispoziţie bugetul ce provine din Taxa de Promovare Mamaia-Sat Vacanţă! Şi iată că promovarea noastră ajunge la Atena şi Larnaca, cu film şi broşuri în limba greacă! Vorbim deja de a cincea şi a şasea destinaţie nouă pe care o conectăm cu Constanţa, după Istanbul, Milano, Londra şi Tel Aviv! Şi nu ne oprim aici!”, a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (3 postat):

Buddy on 16/04/2017 18:51:53
avatar
This post has helped me think things thogruh http://btifnf.com ozxldukyzin [link=http://lnertueodbf.com]lnertueodbf[/link]
Thumbs Up Thumbs Down
0
Kerryn on 17/04/2017 00:30:39
avatar
A good many <a href="http://lvkxtckillg.com">vauaeblls</a> you've given me.
Thumbs Up Thumbs Down
0
miha purice on 21/04/2017 10:15:46
avatar
Care oras, totul este o paragina ,cladiri in paragina, vile cu aspect tiganesc, transport in comun deficitar( tranvaie nu, trebuie facute doua legaturi de metrou de la Navodari la Mangalia si Mamaia Basarabi cu punct nodal la gara), obiectivele social culturale ne puse in valoare.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat