Acasa | SPECIAL | Inspectorul vamal Coroianu Aurel Daniel nu-şi poate justifica averea. A.N.I. s-a sesizat

Inspectorul vamal Coroianu Aurel Daniel nu-şi poate justifica averea. A.N.I. s-a sesizat


image

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 157.834,95 Lei (aprox. 41.876 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către COROIAN AUREL DANIEL, inspector vamal în cadrul Direcției Regionale pentru Accize și Operațiuni Vamale Constanța, în perioada  01 noiembrie 2000 - 31 decembrie 2010.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanța, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către COROIAN AUREL DANIEL în perioada 01 noiembrie 2000 - 31 decembrie 2010.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. COROIAN AUREL DANIEL a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 


Tag-uri:  

Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat