Acasa | SPECIAL | Anunţ– Cursuri de calificare organizate de Primăria Techirghiol

Anunţ– Cursuri de calificare organizate de Primăria Techirghiol


image

Societatea COREX C&B S.R.L. este beneficiarul contractului de finantare cu numarul POSDRU ll25l5.1./51133980 pentru realizarea proiectului "Servicii integrate de informare, consiliere si formare profesionala a persoanelor fara loc de munca, in meserii din domeniile turismului, alimentatiei publice si artizanatului", ce va fi implementat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritara 5 "Promovarea masurilor active de ocupare", Domeniul Major de Interventie 5.l. "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor interesate din Orasul Techirghiol, d-nul Primar Adrian Stan, a aprobat colaborarea cu beneficiarul acestui proiect si pe aceasta cale a desemnat doua persoane din cadrul primariei, respectiv d-na Axan Mioara si d-na Luzinschi Stefania pentru a realiza o baza de date cu persoane interesate si a tine in permanenta legatura cu reprezentati ai beneficiarului in vederea realizarii dosarelor pentru inscrierea la cursurile de calificare sau perfectionare.

Astfel in perioada urmatoare va rugam sa va adresati Primariei Orasului pentru intocmirea dosarelor si stabilirea de intalniri cu reprezentati ai beneficiarului proiectului pentru inscrieri.

Proiectul urmareste dezvoltarea de servicii integrate ce includ informare, consiliere prin dobandirea unei calificari sau dobandirea de competente, in urmatoarele domenii din turism, alimentatie si in domeniul artizanal:.

- Bucatar COD COR 5122.2.1;

- Barman COD COR 5123.2.2;

- Camerista COD COR 5142.1.1;

- Cofetar COD COR 7412.1.2.

Participantilor li se vor asigura costurile de transport si masa precum si o subventie care se va acorda fiecaruia in momentul absolvirii cursurilor.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat