Acasa | ACTUALITATE | Primarul şi locuitorii comunei Peştera s-au săturat de “politica” lui Nicuşor Constantinescu

Primarul şi locuitorii comunei Peştera s-au săturat de “politica” lui Nicuşor Constantinescu


image

Peste 1000 de locuitori ai comunei Peştera au sosit în această dimineaţă la Constanţa pentru a participa, alături de primarul comunei, Valentin Vrabie, la un miting în faţa Consiliului Judeţean Constanţa.

Protestatarii şi-au manifestat nemulţumirea faţă de modul în care preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, înţelege să rezolve problemele comunităţii lor.

Oamenii sunt supăraţi pe faptul că, deşi în vara anului 2013 localitatea a fost lovită de două viituri puternice, autorităţile locale nu au intervenit în niciun fel în rezlovarea problemelor şi nici nu a acordat vreun ban pentru reparaţiile necesare.

În ultimii doi ani, comunei Peştera nu i s-au acordat nici măcar sumele cuvenite din cotele defalcate de la guvern. Din păcate Nicuşor Constantinescu terfeleşte în fiecare zi procesul administrativ, confunând o instituţie a statului cu propria sa ogradă”, a declarat Valentin Vrabie.

Nemulţumirile pe care manifestanţii le-au strigat astăzi în faţa Consiliului Judeţan sunt legate şi de faptul că mai marii judeţului refuză să reabiliteze DJ223B, drum care leagă localităţile Ivirezul Mare şi Ivirezul Mic de comuna Peştera şi care este impracticabil.

Acţiunile lui Nicuşor Constantinescu se înscriu în strategia de politică a capului plecat, la care a supus întregul aparat administrativ al judeţului Constanţa, nu doar Siliştea, unde reabilitarea a două drumuri comunale a costat 4,5 mil de euro. Pentru că păcăleala a ajuns politică de stat în această guvernare, consider că ziua de 1 aprile este potrivită pentru a sărbătorii politica românească, cea care încurajează dezvoltarea statului de tip mafiot şi clientelar,” a mai declarat primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie.   

Protestăm în mod paşnic şi sperăm că indiferenţa de până acum a consilierilor va dispărea. Dacă lucrurile nu se vor rezolva, probabil că vom mai veni, şi nu doar 1000 ci poate mai mulţi, pentru că din păcate sunt multe localităţi în judeţul Constanţa care se confruntă cu aceleaşi probleme. Oamenii s-au săturat să fie trataţi cu nepăsare de către cei pe care i-au votat,” a mai precizat Valentin Vrabie.   

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat