Acasa | ACTUALITATE | RAJA întrerupe apa

RAJA întrerupe apa


image

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apa de pe Soveja din Constanta, cu diametrul de 200 mm, SC RAJA SA Constanta a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 28 august 2012, in intervalul 11,30 - 14,30.

Sunt afectati consumatorii de pe b-dul Soveja, de la blocurile I, I1, I2, I3, I4, I5, I6, I7, I8 SI I9.

Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceste lucrari si ii asiguram ca echipele RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor si reluarea furnizarii apei potabile in timpul cel mai scurt.

 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat
  • Iniţiativa lui Remus Cernea a creat panică în rândul preoţilor şi ai partenerilor lor, spirituali, politici şi nu numai, obişnuiţi să primească bani la nesfârşit pentru nişte activităţi a căror utilitate există doar în închipuirea lor. Zeci de milioane de euro se risipesc anual pentru susţinerea unor culte primitive şi retrograde, care oricum câştigă sume importante de la credincioşii prostiţi şi înfricoşaţi cu pedepse divine.
  • Puţină lume ştie cum funcţionează mecanismele financiare prin care economii fantomatice, cum e a noastră, vor avea creştere economică, iar altele performante apar datoare vândute, cum se stabileşte paritatea între monede, cum se fixează preţurile la gaze, alimente sau pentru barilul de petrol, elemente ce influenţează în mod covârşitor viaţa noastră de zi cu zi. Zeci şi sute de “specialişti”, laureaţi cu premii Nobel sau simpli trepăduşi profită de această ignoranţă înghesuindu-se să enunţe teorii alambicate care n-au nici un corespondent real sau principii economice pe care nici ei nu le înţeleg pe deplin. Rolul lor e însă clar stabilit şi acceptat ca atare şi se rezumă la a menţine operaţional un mecanism vicios şi de a credibiliza un sistem bancar putred şi fraudulos, o schemă Ponzi la nivel planetar.
  • Mâine se împlinesc 23 de ani de când Ceauşescu a fost executat în curtea unei unităţi militare din Târgovişte. Dacă atunci acest eveniment l-am perceput ca pe o sărbătoare naţională, acum apar semne de întrebare. Se trăia greu pe vremea aceea, doar vârsta fragedă ar mai putea filtra câteva amintiri frumoase, dar pentru aşa ceva nu se omoară un om ci este lăsat la judecata istoriei. Nici Emil Constantinescu n-a fost un preşedinte prea luminat, ba din contră, şi chiar şi acum sunt oameni care cu greu îşi trec zilele dar nimeni nu şi-a propus să-i împuşte pe Constantinescu sau pe Băsescu.
  • Abia cu puţin timp în urmă mi-a ajuns şi mie la ureche că la începutul lunii septembrie, preşedinte al filialei Constanţa a Uniunii Generale a Industriaşilor din România - UGIR 1903, a fost numit cunoscutul om de afaceri Sorin Strutinsky. Nefiind nici industriaş şi nici măcar patron de butic, habar n-aveam de existenţa unei astfel de organizaţii ale cărei obiective se doresc a fi printre altele asanarea mediului de afaceri, promovarea unui climat de încredere şi susţinerea de proiecte viabile şi benefice pentru societate